Snelle links:

Waarom na afspraak?

Geen wachttijden

Omdat dierenarts Neil Steleman enkel na afspraak zit volstaat een eenvoudig telefoontje om er zeker van te zijn dat u niet in een overvolle wachtzaal terechtkomt.

Bovendien beschikt Neil Steleman slechts over een kleine wachtzaal, u zal er echter slechts een beperkte tijd in doorbrengen.

Geen vechtpartijën

Het is algemeen geweten dat verschillende diersoorten het soms niet zo best met elkaar kunnen vinden.

Ook tussen dieren van dezelfde diersoort is de goede verstandhouding dikwijls verzoek.

Het is daarom, op een enkele uitzondering na, zo goed als uitgesloten dat verschillende dieren zich in de wachtzaal bevinden, waardoor vechtpartijën zo goed als uitgesloten zijn.

Flexibel

Door enkel na afspraak te werken hoeft u zich niet vrij te maken op het moment dat het voor de dierenarts het beste past.

Er is elke dag links of rechts nog wel een gaatje vrij in de agenda om u te ontvangen, wanneer dat ook voor u en uw huisdier goed uitkomt.

Geen ziekte-overdracht

Uw dierenarts wordt niet alleen geconfronteerd met eigenaars die hun huisdier, dat in gezonde toestand verkeerd, willen laten vaccineren tegen een of andere aandoening.

Zeer vaak zelfs behandelt uw dierenarts dieren met een of andere besmettelijke aandoening.

Doordat het contact met andere dieren in de wachtzaal tot een minimum wordt beperkt is de kans ook veel kleiner dat uw huisdier zich door een ander dier zal laten besmetten.

Tijd voor spoedgevallen

Door een nauwgezette planning van de afspraken is er steeds tijd om dieren met urgente medische problemen te ontvangen, zelfs tussen de afspraken door.

Wordt u dus geconfronteerd met een noodgeval, bel onmiddellijk!