Snelle links:

Bijzondere interesses

1ste lijn geneeskunde

Dit is de diergeneeskunde waarmee de eigenaars in contact komen bij het eerste consult van een gezond of ziek dier.

Ze heeft tot doel de preventie en het opsporen van ziektes in een zo vroeg mogelijk stadium, pro-actief (die is door het initiatief van de dierenarts zelf) of op vraag van de eigenaar (bijvoorbeeld wanneer de eigenaar meent dat zijn huisdier niet echt gezond is).

Weke delen chirurgie

Uw dierenarts is bijzonder geïnteresseerd in de chirurgische ingrepen aan de weke delen. Dit zijn vooral de inwendige organen en de huid.

Uw dierenarts is hiervoor bijzonder uitgerust.

Tele-injectie

Het injecteren van stoffen bij dieren die moeilijk te benaderen zijn. Dierenarts Neil Steleman beschikt over een verdovingsgeweer en andere toestellen om moeilijk te hanteren of gevaarlijke dieren toch medicijnen toe te dienen op een veilige manier.

Fokkersbegeleiding

Uw dierenarts staat kwekers die op een degelijke en verantwoorde manier honden en katten kweken met raad en daad bij. Dit in de hoop dubieuze handelaars hun aanpak eindelijk te doen veranderen.

Wildlife

Dierenarts Neil Steleman begeleidt kwekers van diverse meer exotische dieren, vooral katachtigen zoals leeuwen en tijgers, maar ook kamelen, dromedarissen en watusirunderen worden door Neil Steleman opgevolgd.

Het is dus geen uitzondering dat iemand de praktijk buitenwandelt met een leeuwenwelp onder de arm.